Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Supportmedewerker Marketing - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-07-2017 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Amsterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 24 Salaris -

Gezocht: Enthousiaste collega voor onze Marketing & Communicatie afdeling, die het lead management proces perfect weet te ondersteunen. Durf je de uitdaging aan om deze nieuwe functie en het NLR lead management proces vorm te geven? Solliciteer!

Supportmedewerker Marketing
Amsterdam, parttime (24 uur per week)

Als aanvulling voor onze Marketing & Communicatie afdeling zijn we op zoek naar een supportmedewerker Marketing. In deze ondersteunende functie ben je verantwoordelijk voor de professionalisering van het gehele lead management proces, van eerste contact tot deal closing. Je ondersteunt onze Marketing Managers en Communicatie adviseurs.

Het gaat om het registreren, verrijken met aanvullende informatie en structureren van leads afkomstig van beurzen, campagnes en onze corporate website. Je verhoogt de lead kwaliteit door middel van lead nurturing en door het verzamelen en evalueren van de resultaten en het verzorgen van rapportages. Daarnaast verstuur je na de beurs, in overleg met de marketing managers, bedankmails en/of aanvullende informatie. Je bewaakt de voortgang van de follow up van leads, niet alleen bij je directe marketing & communicatie collega’s, maar ook bij collega’s binnen de divisies.

Als Supportmedewerker Marketing breng je mee

• Een MBO werk- en denkniveau;
• 2-6 jaar werkervaring in een ondersteunende marketing gerelateerde functie. Bekendheid met marketing automation is een pre;
• Flexibiliteit, een hands-on mentaliteit en proactiviteit;
• Zelfstandigheid;
• Een goede beheersing van Excel, CRM, Outlook en Sharepoint;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we jou?

• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, volop ontwikkelmogelijkheden, ruimte voor werk-privé balans, solide pensioenregeling, tegemoetkoming kosten zorgverzekering;
• Diverse opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied;
• Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving;
• Een werkterrein met veel marktpotentie, zowel nationaal als internationaal;
• Informele cultuur met ruimte voor eigen initiatief, waarin resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijke pijlers zijn.

Jouw nieuwe werkomgeving
Het NLR, dedicated to innovation in aerospace, top 10 Nederlands kennisinstituut. Wereldwijde speler. Innovatief. Levert praktisch toepasbare oplossingen. Betrokken. Can do mentaliteit. Speelt in op veranderingen in de markt. Nieuwe dynamiek vraagt om proactieve en systematische marktbewerking. Marketing speelt cruciale rol bij signaleren en ontwikkelen van marktkansen.

Marketing & Communicatie team, werkzaam op corporate niveau. Drie communicatie collega’s met focus op marketing communicatie, online media, corporate communicatie, pers&media en projectcommunicatie. Zes collega marketing managers met focus op market intelligence, business development en strategische positionering van het NLR. Een stafmedewerker met focus op managementondersteuning, coördinatie bezoeken & events en managementinformatie.

Informatie
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Johanneke ter Hennepe, Chief Marketing Officer, 088-5113135. Bezoek natuurlijk ook onze website en ons NLRmedia kanaal op YouTube voor een goed beeld van onze organisatie.

Heb jij het in huis om onze Supportmedewerker Marketing te worden?

Solliciteren doe je door te reageren met je cv en motivatie via de ‘Solliciteren’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Annemieke Koning

Vestigingsplaats

Solliciteer